Ekonomi ve finans dünyası Konya’da bir araya gelecek

Nişantaşı Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi tarafından düzenlenecek Uluslararası Ekonomi Araştırmaları ve Finansal Piyasalar Kongresi’nin (IERFM) dördüncüsü 9-11 Nisan tarihlerinde Konya’da yapılacak.

Finans alanında düzenlenen en büyük kongrelerden biri olan Uluslararası Ekonomi Araştırmaları ve Finansal Piyasalar Kongresi’nin (IERFM) dördüncüsü Nişantaşı Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi tarafından 9-11 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Konya’da düzenlenecek kongrede ekonomi ve finans alanında çalışan akademisyenler, piyasa profesyonelleri ve finans medyası bir araya gelecek. Finans alanında son gelişmelerin paylaşılacağı etkinlikte bilim insanları arasındaki etkileşimi artırmak, genç akademisyenlere motivasyon kaynağı olmak ve literatüre katkı sağlamak amaçlanıyor.

Yayınlanma Tarihi: 12.12.2019