Erkek tenis takımı Türkiye şampiyonu

Nişantaşı Üniversitesi Erkek Tenis Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Süper Lig Türkiye Şampiyonası’nda set dahi vermeden Türkiye şampiyonu oldu.

Antalya’da 1-4 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada Nişantaşı Üniversitesi Erkek Tenis Takımı Girne Amerikan, Özyeğin, Ankara TED, Haliç ve İstanbul Aydın Üniversitesi’ni geride bıraktı.

Şampiyonluktan duyduğu mutluluğu paylaşan Takım Kaptanı Gökberk Ergeneman, “Biz Nish Tennis ailesi olarak Nişantaşı Üniversitesi’ni Türkiye Süper Ligi’ne ve Avrupa Şampiyonası’na adını altın harflerle yazdırmak olarak belirlediğimiz hedeften ilkine ulaşmanın haklı gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Tenis her ne kadar bireysel bir spor olsa da böyle takım müsabakalarında ekip olabilmek, takım için mücadele etmek, takımımızı ve okulumuzu temsil ettiğimizin bilincinde olmak bir adım daha ön plana çıkıyor. Duruşumuz ve karakterimizle takım olmanın en iyi örneklerinden biri olduğumuza inanıyoruz. Her birimiz tenis kortuna kazanmaya, birbirimiz ve okulumuz için son topa kadar mücadele etmeye çıkıyoruz. Bu turnuvada da bunları ispat ettik. Hiçbir rakibimize set dahi vermeden şampiyon olmasını bildik. Büyük bir takımız, büyük takım olduğumuz kadar da alçak gönüllüyüz. Bunlar da bize başarıyı getiren önemli ve olması gereken dengeler. Bu yolda her zaman bizi destekleyen Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu Sayın Levent Uysal’a, Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanımız Vahit Baylan’a, antrenörümüz Deniz Kıyak’a ve takım arkadaşlarım Altuğ Çelikbilek, Cengiz Aksu, Onur Kargın, Mert Alkaya, Osmancan Söyler ve Anıl Gündüz’e teşekkür ederim.  Sıra Avrupa’da.”

Yayınlanma Tarihi: 06.03.2020