Euroasia Workshop

26.10.2017 Perşembe günü, çeşitli ülkelerden 41 firma yetkilisi Euroasia Workshop etkinliği adı altında Üniversitemizin Maslak 1453 NeoTech kampüsüne ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaret, yetkililerin kampüs turu ile başladı. Kampüs turuna katılan yetkililer, Maslak 1453 NeoTech kampüsten çok etkilendiklerini belirterek, kampüs içinde var olan geniş ve teknolojik imkânların Uluslararası öğrencilerin üniversite seçimlerinde önemli rol oynayacağını, bununda Nişantaşı Üniversitesi’nin hızla uluslararasılaşmasına katkı sağlayacağını bildirdiler.

Kampüs turunun ardından Nişantaşı Üniversitesi’nin tarihinin, akademik ve sosyal olanaklarının yer aldığı sunum Uluslararası Öğrenci Temin ve Pazarlama Koordinatörü Yiğithan ERDOĞAN tarafından gerçekleştirildi. Sunumun ardından konuklara çay ve kahve ikram edildi, karşılıklı soru ve görüşler paylaşıldı.

Yayınlanma Tarihi: 27.10.2017