ICRERA'17

6. Uluslararası IEEE Yenilenebilir Enerji Araştırmaları ve Uygulamaları Konferansı 3-8 Kasım 2017 tarihinde San Diego, California, ABD’de Nişantaşı Üniversitesi’nin organizasyonunda gerçekleştirildi.

Konferansa Organizasyon Başkanı sıfatıyla katılan Rektör Yrd. Ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İlhami Çolak ile Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doc. Dr. Korhan Kayışlı katılmışlardır.

41 ülkeden 210 bildirinin sunulduğu konferansa 250 civarında bilim insanı katılmıştır. Nişantaşı üniversitesi adına 7 adet makale sunumu yapılmıştır.

ICRERA2017 konferansı IEEE, PELS, IES, IAS ve IJRER dergisi yanında, San Diego State Üniversitesi (USA), Nagasaki Üniversitesi (Japan), Milwaukee Üniversitesi (USA), Aalborg Üniversitesi (Danmark), Palermo Üniversitesi (Italy), Comillas Üniversitesi (Spin), SRM Üniversitesi (India), Le Havre Üniversitesi (Frans), Stefan cel Mare Üniversitesi (Romania), Nagasaki Institute of Applied Science (Japan), Aston Üniversitesi (England), Kashmir Üniversitesi (India) ve Nişantaşı Üniversitesi ile KBSoftware Japon Firması, Energies Dergisi, Environment Science and Pollution Dergisi tarafından organize edilmiştir.

Konferansta sunulan makaleler yenilenebilir enerjinin üretimi, kontrolü, elektrik şebekesine aktarılımı konularını kapsamaktadır. Konferansta sunulan tüm makaleler, IEEE Xplore, SCOPUS ve WEB of Science veri tabanlarında bilimsel ve akademik yayın olarak yayınlanmaktadır.

Konferans görüntüleri için lütfen TIKLAYINIZ.

Yayınlanma Tarihi: 17.11.2017