Makine Mühendisliği Öğrencilerimiz SERES’18 Konferansına Katıldı

Nişantaşı Üniversitesi Makine Mühendisliği 4. sınıf lisans öğrencilerimizden İrem Duru, Savaş Özkaya ve Mert Akıncı, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğretim üyelerimizden Burcu Ertuğ önderliğinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Seres2018 - IV. Uluslararası Seramik, Cam, Emaye, Sır ve Boya Kongresi’ne katıldılar.  10 - 12 Ekim 2018 tarihlerinde, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde gerçekleşen konferansta öğrencilerimiz “Sıcak Preslenmiş Bor Karbür Esaslı Personel Zırh Malzemeleri” konulu sunumlarıyla konferansa katkı sağladılar. İlerleyen zamanlarda deneyler yaparak çalışmalarını geliştireceklerini ifade eden öğrencilerimiz, sunumlarını üniversitenin değerli öğretim görevlilerinden tavsiyeler ve sorular alarak tamamladılar.

Yayınlanma Tarihi: 08.11.2018