Nişantaşı Üniversitesi Öğrencileri Kan Bağışında Bulundu

Genç Kızılay Nişantaşı Üniversitesi Kulübü ve Türk Kızılayı anlamlı bir kampanyaya imza attı.

Bu kapsamda üniversitenin içerisine Kızılay kan bağış noktası kuruldu.  Kan bağışının önemine dikkat çekmek ve kan ihtiyacına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kampanyaya akademisyenler, öğrenciler ve üniversite çalışanları destek verdi.

Üniversitenin Maslak kampüsünde 27-28 Kasım’da iki gün boyunca devam eden kan bağışı kampanyasında iki günde yaklaşık 200 ünite kan toplandı. Kanın kaynağı insan olan bir tedavi aracı olduğunu söyleyen bağışçılar, “Bu kampanyanın içerisinde olmaktan dolayı da bizler de çok mutluyuz” dediler.

Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu Levent Uysal ise gösterdiği sosyal duyarlılık ve ilgilerinden dolayı kan bağışlayanlara teşekkür etti.

Yayınlanma Tarihi: 29.11.2019