Nişantaşı Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Sivil Hava Ulaştırma Paneli Gerçekleşti

Nişantaşı Üniversitesi, 26 Aralık 2017 tarihinde Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencilerini sektöre yönelik bilgilendirmek amacıyla önemli bir panele ev sahipliği yaptı.

Onur Air Kabin Hizmetleri Müdürü Seda Saraçoğlu Kondu, Havaş Yer Hizmetleri Şirketi İstanbul İstasyonu Yolcu Hizmetleri Müdürü Metin Kuzucu ve İstasyon Nöbetçi Müdürü Haydar Bahtiyar’ın konuk olarak katıldığı panelde havacılık sektörüne ait gelişmeler ve sektörün geleceği masaya yatırıldı.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği panelde konuşmacılar, çalıştıkları şirketlerin istihdam planları ve personel işe alım prosedürleri hakkında çeşitli bilgiler verdiler.

Öğrencilere, eğitim gördükleri sektör hakkında geleceğine dair önemli bilgiler sağlayan panelin ardından şirketlere ait iş başvuru formları da dağıtıldı. Böylelikle, Onur Air ve Havaş Yer Hizmetleri şirketlerine doğrudan iş başvurusu yapabilme imkanı da sunuldu.

Yayınlanma Tarihi: 29.12.2017