Nişantaşı Üniversitesi “Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası”ndaydı

Nişantaşı Üniversitesi ve desteklediği Türkiye Drone Ligi, “Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası” kapsamında İstanbul Kongre Merkezi’ndeki etkinliklerde yerini aldı. Üniversitemiz, 6 – 9 Aralık 2017 tarihleri arasında düzenlenen “Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası” etkinlikleri kapsamında 2018 projelerini tanıttı.

Standımızda katılımcılara; Segway kişisel taşıma araçları, drone uçuşu ve drone simülatörlerini deneyimleme fırsatı sunuldu. Türkiye Drone Ligi pilotlarının Dronemanya şov uçuşları etkinliğe renk kattı. Üniversitemizin “Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası” kapsamında gerçekleştirdiği dikkat çeken sunumlara Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan da katıldı.

Ülkemizde inovasyon kavramının gelişmesine katkıları olan “Türkiye İnovasyon Haftası” 2017 yılı itibariyle “Born Global” (Doğuştan Küresel) kimliğini de bünyesine dâhil ederek “Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası” adını aldı. İnovasyon ve girişimcilik dünyasının önde gelen markaları bu etkinlikle İstanbul Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.

Yayınlanma Tarihi: 12.12.2017