Öğrencilerimiz THY’yi Ziyaret Etti

Nişantaşı Üniversitesi Havacılık Elektrik Elektronik, Uçak Gövde Motor Bakım, Uçak Teknolojisi, Hava Trafik Kontrol bölümleri öğrencilerimiz ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Kurumsal İletişim Başkanlığı’nda misafir ve müşteri ilişkilerinden sorumlu Sayın Cemal Gökgöz, hocalarımız Sayın Öğretim Görevlisi Selim Kona ve Sayın Öğretim Görevlisi Mete Cantekin eşliğinde THY Teknik A.Ş.’nin Atatürk Havalimanı’nda bulunan bakım onarım hangarlarına 18.02.2019-21.02.2019 tarihleri arasında ziyarette bulunduk. Sayın Cemal Gökgöz öğrencilerimize THY Teknik A.Ş. hakkında değerli bilgiler sunduktan sonra öğrencilerimiz derslerde gördükleri bilgileri pekiştirmek üzere bakımdaki Airbus 320, 330 ve Boeing 737 uçaklarını hocalarımız eşliğinde görme ve detaylı olarak tanıma fırsatını yakaladılar.

Yayınlanma Tarihi: 15.04.2019