Oryantiring Milli Takımı’na Nişantaşı Üniversitesi’nden takviye

Nişantaşı Üniversitesi Elektrik-Elektronik Bölümü birinci sınıf öğrencisi Fatih Şölen Oryantiring Milli Takımı’nın kampına dahil edildi. Ayrıca üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü hocalarından Dilek Matyar da Oryantiring Milli Takım antrenörlüğüne seçildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Dilek Matyar, “Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun milli takım sporcusuydum. Fakat sporculuktan iş yoğunluğu dolayısıyla geri çekilmiştim. Ancak federasyon antrenör olarak daha faydalı olabileceğimi belirtti. Bu yüzden Dünya Gençler Şampiyonası için antrenörlük teklifi getirdiler. İlk kampımızı da 8-12 Şubat tarihlerinde İstanbul Sarıyer’de yaptık. Öğrencimiz Fatih Şölen ise bugüne kadar yapılmış olan kademeler toplamında ilk 7’ye kaldığı için kampa çağırılmaya hak kazandı ve Milli Takım için aday oldu. Mart ayında bir kamp daha olacak. Orada Milli Takıma seçilen adaylarla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yayınlanma Tarihi: 19.02.2020