Piyasanın nabzını Kapalı Çarşı’da ölçtüler

Nişantaşı Üniversitesi ekonomi, ekonomi, finans ve bankacılık ve finans bölümü öğrencileri mikro ekonomi ve finansal tablolar analizi dersini Kapalı Çarşı’da gerçekleştirdi.

Dr. Öğr. Üyesi Parla Onuk, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Özarslan Saydar ve Dr. Öğr. Üyesi Alican Umut eşliğinde düzenlenen geziye, 1970 yılından beri Kapalı Çarşı’da sarraf-kuyumcu olarak faaliyet gösteren Mehmet Ali Yıldırımtürk de eşlik etti.

Gezinin amacı hakkında bilgilendirmede bulunan Dr. Öğr. Üyesi Parla Onuk, “Ekonomi, ekonomi, finans ve bankacılık ve finans bölümü öğrencilerimizle beraber mikro ekonomi ve finansal tablolar analizi dersi kapsamında Kapalı Çarşı’ya bir gezi düzenledik. Burada Kapalı Çarşı esnafından sektöre ilişkin bilgiler alan öğrencilerimizin piyasaya dair fikir sahibi olmalarını sağlamak istedik. Ayrıca altın piyasasının son dönemdeki önemini öğrencilerimize anlattık” diye konuştu.

Yayınlanma Tarihi: 27.02.2020