Rektörümüz Prof. Dr. Esra Hatipoğlu UİK Dış Politika Akademisi’ndeydi

Uluslararası İlişkiler Konseyi Derneği (UİK) tarafından 2015’ten bu yana düzenlenen “Dış Politika Akademisi” başlıklı eğitim ve sertifika programının dördüncüsü, 11-14 Ekim 2018’de Kapadokya’da gerçekleştirildi. UİK Dış Politika Akademisi, Türkiye’nin uluslararası ilişkileri ile ilgilenenler, dış politika yapımında etkili aktörler ve konuyu akademik düzeyde araştıran uzmanları bir araya getirerek, ilgili alanda kuram ve pratik ilişkisinin kurulduğu akademik ve mesleki bir eğitim fırsatı sundu. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Nişantaşı Üniversitesi, Kapadokya Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi Türkiye Çalışmaları Merkezi ve Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi destekleriyle düzenlenen UİK Dış Politika Akademisi’nde Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu’nun moderatörlük yaptığı "Türk Dış Politikasında Güncel Konular" başlıklı panelde, dış politika kavram ve unsurları ile bölgesel ve küresel dış politika konuşuldu.

Yayınlanma Tarihi: 17.10.2018