Tulu Ülgen Kordinatörlüğünde Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü Atölye Etkinliği

Shakespeare’in farklı metinlerinden tiradlar Nişantaşı üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü öğrencileri tarafından ‘açık ders’ olarak sunuldu.

Yıllardır Şahika Tekand'ın kurduğu 'Studio Oyuncuları' grubunda oyuncu yetiştiren Öğretim Görevlimiz Tulu Ülgen koordinatörlüğünde 22 Mayıs günü Üniversitemiz Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümü öğrencileriyle gerçekleştirilen oyunculuk çalışmaları ‘açık ders’ olarak üniversiteye sunuldu.

Etkinlik, Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi öğrencilerinin kullandığı tiyatro atölyesinde, üniversitemize açık şekilde gerçekleşti ve Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileri bu çalışmaları izleme imkânı buldu.

Shakespeare’in farklı metinlerinden tiradlar seslendiren öğrenciler, gerek sahne hâkimiyetleri gerekse de yetenekleriyle göz doldurdu. Öğretim Görevlimiz Tulu Ülgen, öğrencilerin göstermiş olduğu performanslarından çok memnun kaldığını belirterek, gösteri sonrası öğrencileri özgüvenleri ve profesyonel olarak sahneye hâkim duruşları açısından tebrik etti.

Yayınlanma Tarihi: 31.05.2019