Uluslararası Ticaret ve Lojistik Öğrencilerimiz, İBB Öncülüğünde Düzenlenen

İstanbul'un ulaşım sorununa dikkat çeken ve gelecekteki ulaşım modellerine inovatif bir bakış açısı getiren etkinlikte, Nişantaşı Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik öğrencileri alanlarında uzman kişilerden ulaşımın geleceğini dinleme fırsatı elde etti. Fuar alanında ise gelecekte kullanılması düşünülen ulaşım araçları ve diğer yenilikçi uygulamalar hakkında bilgi edindiler.

Yapılan sunumlarda çıkan ortak ses, yakın gelecekte fosil yakıtın yerini elektrik enerjisinin alacağı fikri olmuştur. Özellikle "Transport for London" Yönetim Kurulu Üyesi Michael Liebreich'in sunumunda değindiği yakın gelecekle ilgili tahminlerinde, 2030 yılı itibariyle elektrikli araç sayısının fosil yakıt tüketen araç sayısından fazla olabileceği öngörüsü katılımcıların dikkatini çekti.

Yayınlanma Tarihi: 03.11.2017