ÜNİRALLİ’de Üçüncülük Nişantaşılı Öğrencilerin

1.  Ulusal Üniversitelerarası Ambulans Rallisi (ÜNİRALLİ) yarışmasında Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım (İngilizce) Programı öğrencileri üçüncü oldu.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Maltepe Üniversitesi ve Paramedik Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 6. Ulusal Üniversitelerarası Ambulans Rallisi (ÜNİRALLİ) yarışmasının kazananları belli oldu. Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım (İngilizce) Programı öğrencileri yarışmada üçüncü oldu.

26-27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen yarışmaya yaklaşık 20 üniversite katılım sağladı. Ralli kapsamında rakipleri ile kıyasıya mücadele eden Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım (İngilizce) Programı öğrencileri Ayşe Özlem Uyanık, Umut Şanlı, Umut Barış Günaydın ve Murat Gümüş okullarını en iyi şekilde temsil ettikleri için mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Ödül kazanan öğrencilere tebriklerini ileten Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Tuncel Öz, “Öğrencilerimiz taşıma etabında birinci, genel klasmanda ise üçüncü olarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Bu başarı ile Mayıs 2020’ de KKTC’de düzenlenecek Uluslararası ÜNİRALLİ Yarışması’na direk katılım hakkı elde etmiş bulunmaktayız. Bizim için gurur verici bir gelişme. Üniversite olarak öğrencilerimizin her alanda başarılarını arttırmak için daha çok çalışacağız” dedi.

1. Ulusal Üniversitelerarası Ambulans Rallisi yarışmasında Maltepe Üniversitesi birinci olurken, Şişli Meslek Yüksekokulu da ikincilik ipini göğüsledi.

Yayınlanma Tarihi: 29.11.2019